Мотоцикл преміум-класу Honda Gold Wing

Привабливий Хонда Голд Винг 1800 – це чудово виконаний транспортний засіб преміум-класу, який зробить кожну поїздку ще більш цікавою, ніж будь-коли. Чудовий шестициліндровий двигун об’ємом 1833 куб. см може працювати в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач або семиступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням (DCT) – все це розміщується в складному, швидко реагує шасі, яке включає систему передньої підвіски з подвійними поперечними важелями, задню підвіску Pre-Arm і електронну амортизацію. Нещодавно оновлена ​​аудіосистема та динаміки забезпечують ідеальний саундтрек для кожної поїздки. І це те, що визначає Gold Wing. Чиста досконалість водіння.

Максимальний досвід

Gold Wing забезпечує максимальний досвід. Звичайно, він дозволяє взяти з собою все необхідне, але цей мотоцикл створений для їзди. Його двигун – винахідливо перероблений шестициліндровий – миттєво реагує на будь-яку команду. Спритна керованість здатна впоратися з будь-яким поворотом. Але це Gold Wing. Ви очікуєте більшого. І ось що ви отримуєте. Великий кольоровий 7″ TFT-дисплей забезпечує інформаційно-розважальну функцію, керування режимами руху, налаштуваннями підвіски та навігацією. Якщо ви хочете залишатися на зв’язку зі світом, поки він з’являється перед очима, ви можете скористатися різними функціями смартфонів Apple або Android через технологію Bluetooth® завдяки можливості підключення до Apple CarPlay та Android Auto.

Продуктивність під контролем

Звичайно, Gold Wing любить їздити шосе. Але вона справді оживає на поворотах. Цей мотоцикл призначений для енергійного проходження поворотів. Подвійна лита алюмінієва рама використовує двоважільний підвіску переднього колеса з двома поперечними важелями для обмеження тертя ковзання у відповідь на нерівності дороги та кермо. Крім того, реакція кермового управління відокремлена від підвіски, що забезпечує легкість та простоту управління при русі від швидкості ходьби до максимальної швидкості. Для ідеально контрольованої та впевненої їзди сила демпфування регулюється електронікою відповідно до вибору режиму їзди.

ЧИТАЮТ ТАКЖЕ  Эксперты рассказали, как часто обновлять антифриз — AvtoBlog.ua

Попереднє навантаження задньої пружини також регулюється електронікою. Це інтуїтивно зрозуміла система – на додаток до 4 режимів їзди є 4 налаштування залежно від навантаження, від м’якого до жорсткого. Одним словом, це шасі, призначене для використання кінетичної енергії надзвичайно унікального силового агрегату. Тому ви можете використовувати його максимально, щоб справити відмінне враження.