Все, що потрібно знати про придбання авіаквитків

ПОШУК: З ЧОГО ПОЧАТИ?
Все починається з бронювання авіаквитків. П’ятеро експертів, з якими ми брали інтерв’ю, назвали пошукову систему серед їхніх головних виборів, оскільки…

1. Ти можеш бути нерішучим.
Не знаєте, куди або коли ви хочете точно поїхати? Засновник Airfarewatchdog.com Джордж Хобіка та Джеймі Ларуніс із Кабіни форвардів люблять те, що рейси можна шукати за регіонами (“Європа”) та вільними часовими рамками (“однотижнева поїздка протягом наступних шести місяців”). Будучи гнучким, ви також можете заощадити головне тісто.
2. Ти можеш лінуватися.
Його інструмент відстеження польотів надсилає сповіщення про ціну прямо у вашу поштову скриньку. Дж. Джонсон, старший кореспондент Airline Reporter, любить, що він стежить за конкретними рейсами, а також за міськими парами (куди ви летите в і з якого місця).
3. І все-таки будьте надто ретельними.
“Це швидко, всебічно і дуже точно”, – каже Брайан Келлі, засновник “Points Guy”. Використовуйте “статистику польотів” для коригування результатів, щоб знайти більш дешеві дати вильоту та порівняти ціни в прилеглих аеропортах.
БІЛЬШЕ ШЛЯХІВ ДЛЯ ВІДКРИТИ
Південний захід є єдиною авіакомпанією, яка не ділиться цінами з Google Flights, тому налаштовуйте сповіщення з наступним улюбленим експертом, Airfarewatchdog, або перевіряйте авіакомпанію безпосередньо.

ІГРА МІЛЬЖАЖ: ГРУЙТЕ ПОЛЕ
КРОК ПЕРШИЙ:
Відкривайте рахунки в пробігу у кожної авіакомпанії, на якій ви літаєте, щоб ви могли пасивно заробляти милі та очки, не даючи їй вести своє життя. “Переваги однієї конкретної авіакомпанії не роблять гідної вірності”, – каже Метт Кепнес з Nomadic Matt. Однак, спробуйте сконцентрувати свої бали на якомога менше рахунках, щоб швидше створити баланс.
КРОК ДРУГИ:
Виберіть правильну кредитну карту – і стягуйте все (до тих пір, поки ви зможете виплачувати її щомісяця повністю). Вам потрібна картка, яка заробляє милі на літаках або, ще краще, гнучкі точки, які можна перенести на кілька авіакомпаній. Келлі рекомендує тих, хто є частиною програм Chase Ultimate Rewards або American Express Membership Rewards.

ЧИТАЮТ ТАКЖЕ  10 лучших американских автомобилей, которые можно купить

Остерігайтеся: Нерозділення
Авіакомпанії все частіше «розділяють» свої пропозиції, а це означає, що вони стягують базові ціни, а потім застосовують додаткові місця для місця, багажу, їжі та розваг. І це не лише дисконтні авіакомпанії. Навіть ті переслідувачі, як наслідок, як American, Delta та United, не обов’язково надають вам всі переваги, які ви очікуєте.
Як складається один квиток зі знижкою (на міжнародному рейсі):
1 зареєстрована сумка: 45 доларів у кожному напрямку
Вибір місця: 45 доларів у кожному напрямку
Гаряча страва: 45 доларів у кожному напрямку
Разом: додатково 270 доларів
МАГАЗИН
Будьте готові заробляти більше, коли ви проходите процес бронювання, особливо під час польоту авіакомпанії зі знижкою, ціни якої “можуть наблизитись або передати ціні застарілих перевізників”, – каже Ларуніс. Однак якщо ви чудово скупіли на додаткові послуги, знижка – це точно шлях.

4 ПОРАДИ ЗБЕРІГАННЯ ГРОШІВ, ВИ НІКОЛИ НЕ Вважали
1. Візьміть дві відпустки на один авіапереліт.
Багато перевізників – включаючи Емірати, Фіннер, Ісландіяр та Португалію TAP Air – мають зручні програми для пропуску, які дозволяють провести день (або більше) у центральних центрах на шляху до остаточного пункту призначення. Нещодавно Лора Лівеур, автор копірайтера в Брукліні, скористалася безкоштовною зупинкою Icelandair. «Я почав подорож до Європи з двома днями в Ісландії. Ми дослідили Рейк’явік та Золоте коло, потім поїхали до Лондона! »- каже вона.
2. Будьте готові до страйку.
Підпишіться на сповіщення про помилку за допомогою Flight Deal та Secret Flying. “Авіакомпанії іноді рекламують неправильну ціну, тому, поки ви на балі, ви зможете знайти шалено дешеві рейси”, – говорить Kepnes. Хобіка одного разу набрав квиток на поїзд з Хілтон-Хед в Лос-Анджелес за – отримайте це – 11 центів.
3. Перелітайте до наступного найкращого міста.
Наприклад, якщо Париж є у вашому списку ковшів, вирушайте до сусіднього місця та бронюйте внутрішній рейс або поїзд. Кепнес колись потрапив до Парижа, полетівши в Дублін першим і перестрибнувши бюджетний рейс до міста Світла, заощадивши йому 240 доларів.
4. Змішайте і збийте.
З’єднайте два квитки в одну сторону – навіть від різних авіакомпаній та аеропортів – щоб створити маршрут, який може бути меншим, ніж туди і назад. На міжнародних рейсах це буде дешевше на 18 відсотків часу і запропонує в середньому економію 92 доларів, згідно з даними Hopper.
І ОДИН, ЩО БУДЬ УТРИМАНО ЗА ВСІХ ВАРТІВ:
Не спокушайтесь спробувати рейс «прихованого міста». Тоді ви купуєте сполучний рейс, який проходить через бажане місце призначення та пропускає кінцеву частину. “Авіакомпанії слідкують за мандрівниками, які роблять це, і не соромляться забороняти людям”, – каже Джонсон. Крім того, якщо ви забронювали це як туди і назад, ваше повернення автоматично буде анульовано.

ЧИТАЮТ ТАКЖЕ  Chevrolet Corvette C8: радикальное преображение