Що особливого в новому Citroеn C4?

Звичайно, все починається з зовнішнього вигляду. Приходить термін «нео-седан», але також і такі фрази, як «повернутися в С-сегмент» і «заново винайти хетчбек С-сегмента». Новий Citroën C4 найбільше нагадує позашляховик-купе. В цьому відношенні він нагадує Toyota C-HR, тільки француз виглядає трохи більш розтягнутим. Також в достатку деталей дизайну ми бачимо схожість з C-HR і такими автомобілями, як Nissan Juke. Ми знову дізнаємося натяк на Honda Civic в задньому ліхтарі. Сам Citroën воліє говорити про лінії даху а-ля Citroën GS, вони також люблять посилатися на XM-подібний вигин на лінії пояса.

Чим гарний новий Citroën C4 (2021)?

Яким би завантаженим не був екстер’єр, інтер’єр настільки заспокійливий і мінімалістичний. Це знову пов’язано з традиціями бренду, колись розпочатими Citroën DS. 10-дюймовий сенсорний екран претендує на провідну роль в C4. Тим не менш, ви керуєте кондиціонером за допомогою – дуже красивих – зручних поворотних регуляторів. Говорячи про дружелюбність: більшість матеріалів досить приємні.

Крім того, новий C4 старанно розвиває новий наступ французького бренду на комфорт. Починаючи з версії Feel, новий Citroën C4 має запатентовану систему підвіски з прогресивними гідравлічними подушками на дошці. Коротше кажучи, це означає, що у автомобіля не традиційні тверді пружинні упори, а гідравлічні. Починаючи з Feel Edition, у вас також є сидіння підвищеної комфортності з наповнювачем з пеноматериала, нагадує матрац. Особливо на великих нерівностях француз пропонує безпрецедентний для C-сегмента комфорт. Сильна сторона нового Citroen c4 ціна.

Чим менш гарний новий Citroën C4 (2021)?

Туфлі на шпильці можуть виглядати дуже елегантно, але в гірських походах вони аж ніяк не стануть в нагоді. І якщо ви збираєтеся проїхати 100 кілометрів під дощем, ви не повинні надягати смокінг. Іншими словами, елегантність або шик не завжди практичні. Ми також помічаємо це, коли сідаємо в C4. Елегантна лінія купе займає багато місця, особливо в поєднанні з панорамним дахом. Ще один недолік, пов’язаний з конструкцією, – поганий круговий огляд. Похиле заднє скло як би розділене на дві частини великим заднім спойлером. Камера заднього виду просто необхідна.

ЧИТАЮТ ТАКЖЕ  В Европе разработали камеру, способную штрафовать водителей за несоблюдение дистанции - «Автоновости»

Але як би ви не називали C4, це, безумовно, щось особливе. Крім своєрідного дизайну, «старомодна» комфортна підвіска також дає C4 унікальне місце в C-сегменті. 1,2-літровий трициліндровий двигун досить плавний, але також дає зрозуміти, що він працює під навантаженням.