UASTEND.AUTO

Найбільш відомі автомобілі мазда

У цій статті ми підготували для вас короткий огляд найбільш популярних автомобілів мазда. А більшу частину ви зможете знайти на сайті офіційного дилера мазда, просто перейшовши на сайт https://mazda.niko.ua/.

Mazda CX-9

Ми всі мріяли про спортивне автомобільне життя на завжди, але приходить час, коли кожному потрібно подорослішати і взяти на себе деякі обов’язки. Mazda CX-9 – відмінний спосіб почати такий спосіб життя.

У нього досить обтічний інтер’єр з безліччю технічних функцій, які вразять будь-якого потенційного покупця позашляховика. CX-9 також стандартно поставляється з набором функцій допомоги водієві, інформаційно-розважальною системою з доступом до карт, мультимедіа та багато чому іншому.

Mazda 3

Mazda 3 – це справжнє доопрацювання, доступна як в хетчбек, так і в седані. Коли справа доходить до керованості, він пропонує вишуканий аспект і, можливо, є одним з найкращих компактних автомобілів у своєму класі.

Хоча на шосе це трохи економно, Mazda 3 і раніше володіє атрибутами Mazda, коли справа доходить до взаємодії з водієм. Він оснащений 2,5-літровим 4-циліндровим двигуном потужністю 186 к.с. Стандартно він поставляється з переднім приводом з опціональним повним приводом.

Mazda 6

Якщо ви шукаєте більш ніж звичайний сімейний седан середнього розміру, з додатковою вартістю і задоволенням від водіння на природі, зверніть увагу на Mazda 6.

Попри поєднання першокласних функцій, неперевершеною динамікою і висококласної атмосфери, Mazda 6 дивно зручна в кишені. Mazda 6 поставляється з 2,5-літровим 4-циліндровим двигуном потужністю 187 к.с. є також додатковий двигун з турбонаддувом потужністю 250 к.с. Обидва ці варіанти двигуна поєднуються з шести ступеневою автоматичною коробкою передач.

Mazda MX-5 Miata

Уявіть собі автомобіль, успадкований від всіх його сучасних технологічних ускладнень, разом зі всією вагою, який він супроводжує, тепер додайте налаштоване грайливий шасі із заднім приводом, бадьорий двигун і приємну хрустку механічну коробку передач. В результаті виходять повністю освіжаючі відчуття від водіння.

MX-5 оснащений модернізованим 4-циліндровим двигуном потужністю 181 к.с. в парі з шести ступеневою механічною коробкою передач. Його моделі з м’яким верхом мають коричневий колір, а спортивні та клубні моделі – з чорним металевим дизайном коліс.

Mazda CX-5

Mazda CX-5 їде так само добре, як виглядає, і саме це робить цей культовий позашляховик переможцем. CX-5 пропонує чітке кермове управління, стрімку динаміку водіння і мрійливе водіння.

CX-5 включає автоматичне гальмування, адаптивний круїз-контроль, систему допомоги при русі по смузі і багато іншого. CX-5 має три варіанти двигунів: 4-циліндровий варіант на 187 к.с., турбо-версію на 250 к.с. і набагато дорожчий 2,2-літровий 4-циліндровий.

Exit mobile version