UASTEND.AUTO

Мотоцикли Honda: технічні характеристики

Великий асортимент мотоцикли Honda малокубатурні покриває практично будь-яку місцевість на землі практично на будь-якій швидкості. Honda випустила свій перший справжній мотоцикл, Model D, в 1949 році. З тих пір компанія стала одним з провідних світових виробників мотоциклів – не кажучи вже про автомобілі, квадроциклах, реактивних літаках і т. д. Більше 50 мільйонів Honda Super Cubs були продані менш ніж за 50 років, що зробило його найпопулярнішим мотоциклом всіх часів. Від лінійки спортивних мотоциклів CBR до лінійки позашляховиків CRF і розкішного мотоцикла Gold Wing Touring – у Honda є мотоцикли практично для всіх.

Різновиди мотоциклів

Повністю перероблений з абсолютно новим двигуном Boxer Six об’ємом 1833 куб.см, який став більш потужним і більш економічним. Новий Wing продовжує традицію мотоцикла, який в основному винайшов розкішний мотоцикл для далеких подорожей. Опціональна трансмісія з подвійним зчепленням робить мотоцикл неймовірно простим в управлінні. Зробивши весь велосипед менше і легше при оновленні підвіски, він став більш спортивним, а додавання сучасної електроніки було великою частиною капітального ремонту: 7-дюймовий TFT містить інформаційно-розважальну / навігаційну систему (тепер схвалену для використання з Apple CarPlay).

В цьому році Honda анонсувала кілька поліпшень Gold Wing, включаючи оновлену верхню коробку на моделі Tour, яка на 11 літрів більше – всього 61 літр – що дозволяє легко проковтнути два повнорозмірних шолома. Ті з вас, хто регулярно подорожує удвох, знають, наскільки велика ця поліпшення. Каламбур не призначений. У пасажирських салонах тепер також є більш вільний кут нахилу спинки, більш товстий поролон сидіння і більш високий профіль.

Honda має довгу історію успіху в гонках. Зовсім недавно в MotoGP японська компанія найчастіше вигравала чемпіонство за останні 10 років. Останній і найкращий спортивний мотоцикл, доступний від Honda, заснований на технології, заснованої на гоночному успіху. Найяскравіша модель CBR на сьогоднішній день, з мінімальним увагою до вуличних характеристикам і максимальною увагою до характеристик гоночної траси. У двигун були внесені істотні вдосконалення, щоб створити більш потужний, ефективний, більш високий рядний четвертий двигун, ніж коли-небудь був у CBR. Також були внесені зміни в ходову частину.

Exit mobile version