UASTEND.AUTO

Що особливого в новому Citroеn C4?

Звичайно, все починається з зовнішнього вигляду. Приходить термін «нео-седан», але також і такі фрази, як «повернутися в С-сегмент» і «заново винайти хетчбек С-сегмента». Новий Citroën C4 найбільше нагадує позашляховик-купе. В цьому відношенні він нагадує Toyota C-HR, тільки француз виглядає трохи більш розтягнутим. Також в достатку деталей дизайну ми бачимо схожість з C-HR і такими автомобілями, як Nissan Juke. Ми знову дізнаємося натяк на Honda Civic в задньому ліхтарі. Сам Citroën воліє говорити про лінії даху а-ля Citroën GS, вони також люблять посилатися на XM-подібний вигин на лінії пояса.

Чим гарний новий Citroën C4 (2021)?

Яким би завантаженим не був екстер’єр, інтер’єр настільки заспокійливий і мінімалістичний. Це знову пов’язано з традиціями бренду, колись розпочатими Citroën DS. 10-дюймовий сенсорний екран претендує на провідну роль в C4. Тим не менш, ви керуєте кондиціонером за допомогою – дуже красивих – зручних поворотних регуляторів. Говорячи про дружелюбність: більшість матеріалів досить приємні.

Крім того, новий C4 старанно розвиває новий наступ французького бренду на комфорт. Починаючи з версії Feel, новий Citroën C4 має запатентовану систему підвіски з прогресивними гідравлічними подушками на дошці. Коротше кажучи, це означає, що у автомобіля не традиційні тверді пружинні упори, а гідравлічні. Починаючи з Feel Edition, у вас також є сидіння підвищеної комфортності з наповнювачем з пеноматериала, нагадує матрац. Особливо на великих нерівностях француз пропонує безпрецедентний для C-сегмента комфорт. Сильна сторона нового Citroen c4 ціна.

Чим менш гарний новий Citroën C4 (2021)?

Туфлі на шпильці можуть виглядати дуже елегантно, але в гірських походах вони аж ніяк не стануть в нагоді. І якщо ви збираєтеся проїхати 100 кілометрів під дощем, ви не повинні надягати смокінг. Іншими словами, елегантність або шик не завжди практичні. Ми також помічаємо це, коли сідаємо в C4. Елегантна лінія купе займає багато місця, особливо в поєднанні з панорамним дахом. Ще один недолік, пов’язаний з конструкцією, – поганий круговий огляд. Похиле заднє скло як би розділене на дві частини великим заднім спойлером. Камера заднього виду просто необхідна.

Але як би ви не називали C4, це, безумовно, щось особливе. Крім своєрідного дизайну, «старомодна» комфортна підвіска також дає C4 унікальне місце в C-сегменті. 1,2-літровий трициліндровий двигун досить плавний, але також дає зрозуміти, що він працює під навантаженням.

Exit mobile version