UASTEND.AUTO

Протестовано: Honda Civic 2022 рік зростає

Що йде 10- е покоління Honda Civic залишило свій слід. Спритний, привабливий, доступний і ефективний, в цьому Civic було все, що потрібно покупцеві автомобілів початкового рівня. Для тих, хто стежить за межі початкового рівня і прагне до продуктивності, Civic Si і Type R пропонували ще більше досконалості за не набагато більші гроші. Тепер тут нове покоління, і в ньому є все, що змусило нас полюбити цю марку автомобілів. Подивіться моделі на сайті https://honda.ua/cars/civic-4d/.

Незважаючи на те, що Civic 2022 року входить в 11-е покоління, обладнання в значній мірі перенесено з моделі 2021 року. Базові версії як і раніше оснащені 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 158 к.с., але опціональний 1,5-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом виростає на 6 кінських сил і на 15 Нм крутного моменту в порівнянні з останнім Civic в цілому 180 к.с. і 177 фунт-футів.

Значно покращений зовнішній вигляд, висококласний інтер’єр, розумна ціна

Обидва двигуни як і раніше прикручені до безступінчатим автоматичній коробці передач (CVT). Покупцям з ручним керуванням не пощастило, і їм доведеться придивитися до орієнтованим на продуктивність моделям за лаштунками. У варіатор і двигуни вносяться легкі зміни для підвищення ефективності та мінімізації вібрації. Приріст економії палива залежить від рівня обробки салону. За оцінками EPA, ефективність 2,0-літрового двигуна покращиться на 1 милю на галон в місті і 2 милі на галон на шосе в базовій комплектації LX – це 31 милю на галон в місті і 40 миль на галон для нового автомобіля. 1,5-літровий двигун з турбонаддувом підвищив свій рейтинг EPA на 1 милю на галон в місті в комплектаціях EX і Touring до 33 і 31 миль на галон відповідно.

Honda запевняє нас, що її внутрішні тести показали розрив між старою і новою машиною всього 0,1 або 0,2 секунди, але наша тестова машина була повільніше майже за всіма показниками. Його розгін від 5 до 60 миль в годину при рушанні з місця знизився на 0,6 секунди, і хоча він відповідав швидкості проходження 30-50 миль на годину автомобіля попереднього покоління за 4,0 секунди, час розгону до 50-70 миль на годину було гірше на 0,2 секунди.

З огляду на механічне подібність між поколіннями, інші номери нового Civic майже точно збігаються з номерами старого автомобіля. Респектабельний результат зчеплення з бортиком 0,83 г на 18-дюймових всесезонних шинах Touring недивний, враховуючи, що ми вже знали, що у Civic стабільна і безпечна керованість. Гальмівний шлях від 70 миль на годину скоротився на 4 фути до 174 футів в моделі 2022 року. Рульове управління таке ж легке і точне, як і в Civic попереднього покоління. Основи седана Honda початкового рівня не змінилися, і, крім більш повільного, ніж очікувалося, прискорення нашого тестового автомобіля, ми не заперечуємо.

Exit mobile version