Пропозиції бронювання поїздів

Пропозиції бронювання поїздів – Вигідні найкращі пропозиції на квитки на поїзд
Залізниця – найдоступніший спосіб подорожі Індією та як надійний бренд подорожей;  розуміє цінність ваших грошей та бажання подорожувати. Щоб зробити бронювання квитків на поїзд більш зручним, ми раді зв’язати. Клієнт може забронювати квитки на поїзд  найбільш зручним способом на нашому веб-сайті. Найкраще те, що ви отримаєте найдешевші квитки на поїзд для бажаних місць через proizd залізничні квитки, оскільки ми також не стягуємо плату за бронювання залізничних квитків за зручність. Отож, приготуйся до дивовижних пропозицій щодо бронювання залізниць і плануй поїздку найближчим часом.
FAQ
Q) Як я можу забронювати квитки на поїзд онлайн?
A: Щоб забронювати квитки на поїзд онлайн, увійдіть на веб-сайт і натисніть на вкладку поїздів. Шукайте поїзди за бажаним маршрутом та датою, а потім перевірте наявність. Якщо квитки доступні, ви можете перейти до наступного кроку. Якщо є список очікування, ви все ще можете піти на бронювання квитків на поїзд. Після натискання на кнопку продовжити, вам буде запропоновано підтвердити свій ідентифікатор IRCTC, щоб продовжувати бронювати квитки на поїзд онлайн. Тепер ви можете ввести дані про пасажирів та продовжити бронювання. Вам буде запропоновано пароль вашого IRCTC. Тепер ви перейдете до розділу “Варіант оплати”, де виберіть спосіб оплати. Ввівши реквізити, ви повинні заповнити свій пароль IRCTC, і тоді ваша трансакція онлайн бронювання поїздів буде оброблена, і ви отримаєте підтвердження бронювання.

Q) Як можна забронювати квитки на поїзд у квоті Tatkal?
A: бронювання квитків на Tatkal – це засіб, що дозволяє пасажирам здійснювати поїздку на поїзді за короткий термін. Квота “Таткал” відкривається на один день заздалегідь, виключаючи дату поїздки з початкової станції поїзда.

ЧИТАЮТ ТАКЖЕ  Новая Skoda Octavia: красивее, богаче, практичнее

Часом бронювання квитків на поїзд Tatkal є:

Клас змінного струму – 10:15 ранку

Спальний клас – 11:15 ранку

Ви повинні вибрати квоту Tatkal, щоб забронювати квитки на таткал.

Q) Що таке RAC, GNWL, PQWL, RLWL та TQWL у залізничному бронюванні?
A: Все вищезазначене, крім RAC, – це типи списку очікування, доступні при бронюванні поїздів. WL з номером говорить про статус очікування пасажира.

RAC означає резервування проти скасування. Якщо у вас є квиток на RAC, тоді ваша поїздка на поїзді гарантована, але вам нададуть місце (переважно половина нижнього причалу), щоб сидіти і подорожувати не цілим причалом.

Квитки, що містяться в загальному списку очікувань GNWL, видаються пасажиру, який починає свою подорож від станції відправлення маршруту або станцій, що знаходяться ближче до станції відправлення.

Спільний список очікувань квот PQWL ділиться кількома невеликими станціями маршруту поїздів. Квота, як правило, працює від початкової станції залізничного маршруту, і лише одна Збірна Квота є там на весь пробіг. Об’єднана квота зазвичай вибирається для пасажирів, які подорожують зі станції відправлення до однієї або кількох станцій недалеко від станції, що закінчує станцію, або від середньої станції до кінцевої станції, або між двома станціями, що проходять посередині всього маршруту.

Квиток списку очікувань на віддалене місце розташування RLWL видається на станції між початковою та кінцевою станціями. Зазвичай це важливі міста чи міста саме цього маршруту. Цим квиткам надається окремий пріоритет, і їх підтвердження залежатимуть від анулювання підтвердженого квитка. Станції віддаленого розташування готують власну схему за 2-3 години до фактичного відправлення поїзда. Існує менше шансів на підтвердження таких квитків у списку.

Список очікувань квот TQWL Tatkal був раніше CKWL. Це квитки в списку очікування, заброньовані під квоту Tatkal. Квитки TQWL безпосередньо отримують підтвердження і не проходять через RAC. Однак GNWL має пріоритет над TQWL.

ЧИТАЮТ ТАКЖЕ  Советы по покупке подержанных автозапчастей

Q) Що таке Premium Tatkal?
A: Premium Tatkal – це нова квота, запроваджена залізницею для бронювання квитків на поїзд в Інтернеті. За цією квотою застосовуються динамічні тарифи. Вартість квитків на преміум Tatkal збільшується після кількості бронювання. Бронювання квитків Premium Tatkal (PT) набагато дорожче, ніж Tatkal через динамічне ціноутворення на проїзд. У цьому випадку ціни на квитки на поїзд залежать від тарифів на бронювання та наявності місць.

Q) Як я можу скасувати квитки на Tatkal?
A: При скасуванні підтверджених квитків Tatkal не повертається. При скасуванні квитків на контингент та списки «Таткал», що стягується, стягується сума згідно з діючими правилами залізниці. Однак ви можете частково скасувати електронні квитки Tatkal.

Q) Які тарифи за скасування квитків на поїзд?
Відповідь: Щоб отримати відшкодування за скасування квитків на поїзд, пасажири повинні скасувати свої квитки до підготовки картки. Якщо підтверджений квиток на поїзд буде анульовано за 48 годин до запланованого відправлення поїзда, тарифи за скасування становитимуть 240 Rs / – для першого класу / вищого класу змінного струму, Rs.200 / – для AC 2-го рівня / першого класу, Rs 180 для автомобіля AC 3 Tier / AC крісла / AC 3 Economy, Rs.120 / – для спального класу та Rs.60 / – для другого класу. Ці тарифи за скасування застосовуються до квитка на одного пасажира, і вони будуть відраховані